Přeskočit na obsah
Používáním webu vyjadřujete souhlas s využíváním cookies.

Informace o zpracování osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s Vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá (dále jen: “Správce”):

MYJÓMI družstvo invalidů

IČO: 028 36 823

Sídlo: Špitálka 91/23, 602 00 Brno-střed-Trnitá

Kontaktní e-mail: info@ponozkarna.eu

Kde údaje sbíráme

Osobní údaje sbíráme na našich stránkách a internetových obchodech

www.pracevmyjomi.cz,www.rucni-myti-automobilu-brno.cz ,www.betelnesatky.cz awww.ponozkarna.cz.

Kompletní seznam najdete nawww.myjomi.cz/provozujeme

Jaké údaje sbíráme

Sbíráme následující osobní údaje:

  • V kontaktních formulářích, které jsou na našich stránkách,zpracováváme tyto údaje:jméno a e-mailovou adresu nebo telefonní číslo. V případě zájmu o práci také životopis uchazeče.
  • Poptávka/objednávka v našich internetových obchodech: jméno, e-mail, fakturační adresu, doručovací adresu, případně název firmy, IČO a DIČ.
  • Pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů): e-mailovou adresu.

Důvod a účel sběru údajů

  • Kontaktní formulář: Veškeré údaje včetně životopisu jsou zpracovány na základě přípravy a plnění smlouvy. Bez těchtoinformací bychom Vám nemohli odpovědět, popřípadě Vás zařadit dovýběrového řízení.
  • Poptávka/objednávka: Na základě plnění smlouvy a zákonné povinnosti, abychom mohli správně vyřídit Vaši poptávku/objednávku a mohli řádně vystavit a archivovat daňové doklady.
  • Pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasíláníobchodních sdělení a newsletterů): na základě Vašeho souhlasu.

Jak dlouho údaje uchováváme

  • Kontaktní formulář: maximálně po dobu 1 roku.
  • Poptávka: po dobu 1 roku.
  • Objednávka: po dobu stanovenou zákonem k archivaci účetníchdokladů a k uplatnění práv z vadného plnění (prodlouženou o délkupromlčecí lhůty).
  • Pro účely poskytování přímého marketingu: po dobu 5 let, nebo nežse odhlásíte.

Kdo osobní údaje zpracovává

Zpracovatelem těchto údajů je:

  • MYJÓMI družstvo invalidů, IČO: 028 36 823, Špitálka 91/23, 602 00 Brno-střed-Trnitá, info@myjomi.cz

Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo

EU) nebo mezinárodní organizaci.

Soubory cookies

Při procházení webových stránek se zaznamenává Vaše IP adresa, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používánícookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webovýchstránek vnímáme jako oprávněný zájem správce pro zlepšování služeb svýmnávštěvníkům.

Používání souborů cookies můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Na co máte právo

  • Dotázat se nás, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, vjakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu nebo výmaz těchto údajů.
  • Můžete požádat o ukončení zasílání newsletterů. Sami se pakmůžete kdykoliv odhlásit v zápatí jakéhokoli e-mailu.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že Vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy,kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením Vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost naÚřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 1. 4. 2020.


Facebook Instagram LinkedIn Twitter YouTube